317 Posts
Oh, there's a cross to nail up unwanted renders on? *krchchchch*
6 Feb 2017, 20:03
2626 Posts
Just the ones you posted yourself of course!
6 Feb 2017, 20:05
317 Posts
Yeah, everything else would be asked too much. If we won't see the full scope, we wouldn't know what's good.
6 Feb 2017, 20:11
30 Posts
hey sowen i post my creation in the libary i see other peoples lego biuldsthis lego symbol with a yellow light spiky circle thingy. wat dopes the lego symbol mean?
21 Dec 2017, 21:17
333 Posts
22 Dec 2017, 07:46
30 Posts
thx bro
22 Dec 2017, 15:11
376 Posts
3 Apr 2018, 19:15
376 Posts
It didn't work! Will someone help?
3 Apr 2018, 19:16
2626 Posts
Just read the first post.... You will see that the image tag is [img] and not [image] like you used.
3 Apr 2018, 19:22
376 Posts
3 Apr 2018, 19:24
Edited 3 Apr 2018, 19:25
376 Posts
Image
3 Apr 2018, 19:31
Edited 3 Apr 2018, 21:41
333 Posts
Try to remove ?ts=1522782888244 from the end of the link so it ends with .png
3 Apr 2018, 19:43
Edited 3 Apr 2018, 19:55
2626 Posts
You can update your posts. No need to post multiple times the same thing please.
3 Apr 2018, 20:25
376 Posts
Woohoo! Thanks @Sealund and Scrubs. It worked! ^^^
3 Apr 2018, 21:42
376 Posts
I can't figure out how to embed the viewer.
I tried what you did and it didn't work, however it didn't work when you did it either.
3 Apr 2018, 23:48
Edited 3 Apr 2018, 23:49
532 Posts
This feature did work a while ago. But appears to be broken now.

(Scrubs: It's using http and is therefore blocked. See the error in the dev console. )
4 Apr 2018, 04:36
2626 Posts
Yes I saw that. I am away until the end of next week.
4 Apr 2018, 11:53
2626 Posts
Fixed.
12 Apr 2018, 23:24
376 Posts
Thanks, Scrubs!
12 Apr 2018, 23:31
26 Posts
PLEASE HELP!

I can't seem to get youtube working in the forum. this is what I'm putting in:


this is my video link - https://www.youtube.com/watch?v=mf9GrdKo3_0 and https://youtu.be/mf9GrdKo3_0
Why isn't it working?
10 Dec 2018, 03:30
Edited 10 Dec 2018, 03:31
Page 2 of 3